Vereniging 

Adres en Bereikbaarheid:
Baan: Robbenhaarsweg 29
  7603 NT Almelo
tijdens openingsuren 0546-868630
Postadres: Postbus 4
  7600 AA Almelo
KNSA nummer: 5300
Bank: 38.13.63.228
KvK 40073522

 

Voor uw informatie:

Secretariaat: Postbus 4, 7600 AA, Almelo

 

E-mail S.D.V.V.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route:

Volg de A.N.W.B. borden vanaf Almelo richting ‘Albergen – Ootmarsum’.
Na Mariaparochie rechtsaf Schietbaanweg.

Routebeschrijving:
 

 


 

Klik op het kaartje voor de route in Google Maps.

  

Het bestuur bestaat uit: 

Hans Brinkhorst Voorzitter
PR en Algemene Zaken
E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hans de Hoop vice-voorzitter

E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pierre Teunisse 1e secretaris, vz. wedstrijdcie E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan Bert Moerhuis Penningmeester E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stephan Olthues 2e secretaris E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Henk Holdijk 2e penningmeester, Ledenadm. SDVV E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hans Weltings bestuurslid; veiligheid, BC, dienstroosters E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan Zomer bestuurslid; bouw & onderhoud E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
onder verantwoordelijkheid van het Bestuur:    
Henny van Bodegom
2 posities vacant
Redactie cie. "VastVuren"

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     

  

Informatie over verhuur van de schietbanen:

Jan Bert Moerhuis Penningmeester E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel   : 0546-828.613
mob: 0653-264.988

  

Instructie en begeleiding:

Hans de Hoop Informatie E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.