Gastenboek

Heb je iets leuks te melden over SDVV? Of gewoon een leuke dag bij ons gehad? Dan lezen we dat graag op deze pagina.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Onderlinge Motorclub SDVV heeft geschreven op 13 september 2021 om 08:41:
Met een aantal SDVV leden die naast de schietsport een andere gezamenlijke hobby delen, motorrijden, hebben we afgelopen zaterdag de 11e september een schitterende dag beleefd. Rond 10.00 uur werden we door Jan Zomer gastvrij ontvangen met koffie en krentenwegge. Uiteraard werd een ieders motor even bewonderd. Schitterend om zo'n diversiteit te zien. Een Indian, twee Harley's, een BMW, KTM, Kawasaki, Yamaha, Piaggio, Goldwing en wellicht ben ik nog een merk vergeten. Om 10.30 zijn we van start gegaan, Hugo had een schitterende route uitgezet die door een stuk Twente, Salland en de Achterhoek ging. Alhoewel het weer de hele week niet veel goeds beloofde voor deze dag kunnen we op 2 buitjes na eigenlijk niet klagen. De eerste koffiestop was op de Lemelerberg, vervolgens een uurtje doorgereden naar Gorssel waar restaurant Loetje helaas geen plek had voor 14 personen (???). We zijn doorgelopen (150 meter verderop) naar Eetcafe de Hoek waar we erg vriendelijk werden ontvangen en een prima lunch hebben genuttigd. Vervolgens door richting de pont bij Dieren waar iedereen zich al op de pont had geïnstalleerd en stond te wachten op een 'Goldwingrijder' en zijn gevolg 😉 Na te zijn aangemeerd op de andere oever van de IJssel hebben we onze rit vervolgd en kwamen om exact 17.00 uur aan bij SDVV. Jan Zomer stond wederom voor ons klaar met de BBQ op bedrijfstemperatuur en een buffet. We hebben genoten van deze dag die rond 19.00 uur eindigde. 2022 gaan we op herhaling.
familieweekend families Bouw en van Nieuwenhuizen uit Putten heeft geschreven op 6 september 2021 om 15:26:
Voor de 6e keer op pad met alle mannen van de familie (11 mannen) waarbij we altijd ook een activiteit organiseren. Omdat schieten toch vaak echt een “mannetjes-ding” is hebben we contact opgenomen met SDVV of ze iets voor ons konden beteken. Dit werd zeer enthousiast ontvangen en al heel snel werd er een programma voor ons in elkaar gedraaid! Om 10:30 uur werden we ontvangen met koffie en (uiteraard) een plak krentenwigge en werden we in 2 groepen gesplitst en kon er worden geschoten met (wedstrijd) luchtgeweren. Na een heerlijke en uitstekend verzorgde lunch werd er daarna nog een demonstratie gegeven van verschillende soorten vuurwapens. Tot slot was er nog een heuse prijsuitreiking voor de beste schutters met een gouden, zilveren en bronzen medaille! Uiteraard moest dit gevierd worden met een biertje en was het programma rond 14:30 uur afgelopen. Jan bedankt voor het organiseren en de mooie demonstratie, Valerie bedankt voor het verzorgen van de inwendige mens en Patrick en Michel bedankt voor jullie instructie en begeleiding! We hebben er allemaal enorm van genoten!
Fam. Manting uit WEsterbork heeft geschreven op 20 juli 2021 om 09:33:
Op 3 juli zijn wij als familie te gast geweest bij deze schietvereniging. De aanloop was in eerste instantie wel spannend. Langzaam ontdeed Nederland zich enigszins van de corona ellende. Maar als vereniging moest SDVV zich natuurlijk wel houden aan de geldende maatregelen. Gelukkig bleek eind juni de mogelijkheid te bestaan om als groep(je) langs te mogen komen. We werden enthousiast ontvangen door Erwin, Jeroen en Jan. Onder het genot van een kop koffie of thee ktregen we uitleg over de vereniging. Vervolgens begon het avontuur. Beginnend met het klein kaliber eindigden we bij het kleiduiven schieten. Dat bleek moeilijker dan gedacht. Maar aan het eind van de sessie steeg het aantal rake schoten stevig. De begeleiding was geweldig. Duidelijk in de te stellen grenzen (het blijven wapens) maar vooral heel enthousiast . Al met al een geweldige middag. Zeker een aanrader. Vereniging maar vooral Erwin, Jeroen en Jan bedankt.
scouting Nijkerk uit Nijkerk heeft geschreven op 14 september 2020 om 09:31:
Superleuke ochtend kleiduivenschieten gehad bij SDVV . Dit als activiteit tijdens ons zomerkamp juli 2020. We zijn leuk ontvangen en kregen goede uitleg. Na wat oefenen gingen we van start. Sommigen waren verrassend goed en anderen konden ze amper raken, maar evengoed allemaal heel veel plezier gehad. Al met al een zeer geslaagde ochtend met aardige mensen van SDVV. En geheel coronaproof, volgens de voorschriften.
Yannick heeft geschreven op 21 februari 2020 om 12:26:
Vanuit De Heeren van bURB wil ik nog melden dat we een geweldige middag hebben gehad bij SDVV. Goed ontvangen met een koekje, kopje koffie en uitleg over de middag. De middag schoot zo voorbij! Daarna was er nog een kleine borrel waar we konden na praten over de middag en de winnaars van het luchtbuksschieten bekend werden gemaakt. Mannen bedankt voor de middag!!
Bv Boekweitakkers uit Vroomshoop heeft geschreven op 6 februari 2020 om 18:35:
Afgelopen zaterdag was ons jaarlijkse activiteit/borrel dit keer bij de schietvereninging sdvv. We kregen een warm welkom met koffie en lekkers met daarna de nodige uitleg en veiligheidsregels. Aangezien we met een grote koppel mensen waren werden we opgesplits in groepen van 3. Groep 1 luchtbuksschieten Groep 2 klein caliber schieten Groep 3 kreeg een demonstratie te zien van div oude geweren Dit over de avond werden we telkens gewisseld zodat iedereen aanbod kwam in de div groepen. De avond werd afgesloten met een borrel en een prijsuitreiking. Jan en mannen superbedankt voor de leuke en gezellige avond!!! Buurtvereniging boekweitakkers, vroomshoop
Janek Ozga uit Nijmegen heeft geschreven op 2 februari 2020 om 18:26:
Geweldige eerste kennismaking gehad met de schietsport! Een gezellige avond waarbij we met z'n allen hebben gegeten en vervolgens de uren voorbij schoten. 😉 Het personeel is heel vriendelijk en capabel die perfect weten uit te leggen hoe je op een verantwoorde manier met een geweer om moet gaan. Aanrader! Ik ben zeker van plan dit nog een keer te gaan doen!
Rens uit Enschede heeft geschreven op 1 februari 2020 om 17:27:
Samen met een groep van Algemene studentenvereniging Taste uit Enschede hebben we een fantastisch mooie middag gehad. Ik ben zeer tevreden over hoe ontzettend goed de middag was georganiseerd. Bedankt voor de uitstekende begeleiding en de lekkere koffie!
John Lesher uit Geesteren heeft geschreven op 12 januari 2020 om 13:24:
Gisteravond 11-01-2020 nieuwjaarsborrel met luchtbuksschieten gedaan van de koetsnkeerls bij SDVV. Super leuk en goed geregeld. Jan en je mannen allemaal nogmaals hartelijke dank voor de goed verzorgde avond.
Veteranengroep uit Almelo heeft geschreven op 9 november 2019 om 12:18:
Op vrijdag avond hebben we ons verzameld bij SDVV te Almelo. Deze avond is georganiseerd om als veteranen wat vaker samen te doen. En voor een ieder met een militaire achtergrond die ook wel heeft geschoten en meestal dit al jaren niet meer heeft gedaan. De veteranen van Almelo, wie elke maand elkaar ontmoeten bij het Hookhoes en veteranen Twenterand SDVV is een schietvereniging waar de leden met verschillende wapens schieten. Variërend van luchtpistool tot 9mm pistool en 7.62 geweer. Wij hebben deze avond een promotie avond gehad. De club is in 3 groepen verdeeld. De eerste groep had een kleine competitie schieten met een luchtgeweer op 10m. De tweede groep ging schieten met 0.22 geweer op 50m. de derde groep kreeg een demonstratie van verschillende wapens, van de eerste voorladers naar het wilde westen tot aan de militaire wapens. Nadat een ieder alles had mee gemaakt hebben we ter afsluiting genoten van een barbecue. Te lezen naar alle berichten op de veteranen app is het een geslaagde avond geweest en hoop ik dat we dit soort avonden vaker kunnen organiseren en ook met de veteranen van Twenterand
Huiskes Kokkele heeft geschreven op 23 september 2019 om 09:57:
Beste vrijwilligers van SDVV, Wij hebben een fantastisch mooie avond gehad!! We hebben voorafgaand kleiduif mogen schieten, wat een geweldige ervaring voor de meeste van ons was. Een enkeling van onze groep had al eerder bij een vereniging kleiduiven geschoten. Vervolgens hebben we de ons gesplitst in 2 groepen, de ene groep kreeg demonstraties met zwartkruit-en millitaire geweren. De andere groep schoot onder begeleiding een wedstrijd KK op 50 mtr. Nadien werden de groepen gewisseld. We hebben er geweldig van genoten. We hebben het afgesloten onder genot van een drankje en een goed verzorgde BBQ. Het is zeker een aanrader voor het organiseren van een personeelsfeestje! (zowel voor de mannen als de vrouwen) Ik ben een vrouw die dit heeft geschreven, dus uit ervaring spreekt 😉 Bedankt namens Team Bedrijfswagens Huiskes-Kokkeler
Christian uit Hengelo heeft geschreven op 21 september 2019 om 09:57:
Afgelopen zaterdag hebben wij het vrijgezellenfeest van mijn broertje gevierd bij SDVV. Het was een zeer geslaagd feest! Wij waardeerde vooral twee dingen: het geweldige arrangement en de gastvrijheid. Het arrangement is een fully service dienst waar schieten, uitleg en heerlijk BBQ elkaar afwisselden. De gastvrijheid en gezelligheid was er vanaf het eerste moment. We hebben allemaal een topdag gehad!!
JJC/Bas heeft geschreven op 21 juli 2019 om 08:21:
Een fantastische middag! We zijn met een groep jonge jongens (tussen 8 en 12 jaar) zaterdag 29 juni 2019 bij Schietvereniging SDVV Almelo geweest. Dit was in alle opzichten een super gave middag. Eerst het welkom door Jan en een aantal vrijwilligers, daarna demonstratie van verschillende wapen, vervolgens een schiettoernooi voor de jongens. Mede door de goede en duidelijke begeleiding vonden alle jongens het super gaaf! Na de wedstrijd een lekker hapje en drankje in de kantine. En tot slot de prijsuitreiking. Kortom, een geslaagde middag waar we veel plezier hebben gehad! Hoor nu berichten van de jongens dat ze zich aan willen melden als lid. Bedankt en wellicht tot de volgende keer! Groet JJC/Bas
Kuru0Esen heeft geschreven op 21 juli 2019 om 08:19:
Geacht personeel van SDVV, Het was een heel leerzaam, gezellig en een beetje een competitief personeelsuitje. Zeer zeker aan te raden, mocht je iets aparts willen doen! De vrijwilligers waren heel behulpzaam en gaven heel goed uitleg over het hanteren/gebruik van de wapens. Veiligheid komt voor hen op de eerste plaats! Sebo bedankt voor de drankjes en de hapjes. Ze waren heerlijk. En de echtgenote van de penningmeester bedankt voor de gezelligheid. Uiteraard ook dank aan dhr. Zomer die ons de mogelijkheid gaf het uitje bij hen te houden! Namens al het personeel kan ik zeggen dat een zeer geslaagde avond was. Nogmaals hartelijk dank en hopelijk tot een volgend uitje!
Jan-Willem uit Almelo heeft geschreven op 11 april 2019 om 13:05:
Ik ben er goed ontvangen. Heb kennis kunnen maken met de schietsport. Duidelijke uitleg. Erg laagdrempelige vereniging. Ik ga serieus overwegen om lid te worden. Hartelijk dank, JW
Beheerdersantwoord van: Aanbieder/Vrager
Jan Willem, Je bent van harte welkom. Je kunt een e-mail sturen naar info@sdvv.nl met een verzoek om aspirant-lid te worden. Dit verzoek verplicht je tot niets. Je krijgt dan een uitnodiging om op een woensdagavond nog een te komen kijken en je wordt dan helemaal op de hoogte gebracht van alle ins en outs die een bij een (aspirant)lidmaatschap horen. We heten je graag van harte welkom.