Gastenboek

Heb je iets leuks te melden over SDVV? Of gewoon een leuke dag bij ons gehad? Dan lezen we dat graag op deze pagina.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
29 berichten.
PV Kronkel uit almelo heeft geschreven op 24 november 2022 om 08:22
Vrijdag 18 november was het dan zover…. schieten bij de schietvereniging in Almelo! Rond 17:30 uur verzamelden we ons bij de schietvereniging SDVV in Almelo. Bij binnenkomst kregen we een lekker stuk krentenwegge met koffie. Zo konden onze magen mooi de tijd overbruggen tot de barbecue, die na het schieten plaats zou gaan vinden. De begeleiding stelde zich vervolgens voor, vertelde ons over de schietvereniging (bijv. wanneer deze is opgericht) en legde de regels uit. Daarna kregen we te horen wat ze gingen demonstreren en met welke vuurwapens we later zelf mochten gaan schieten. Ze kondigden zelfs een kleine competitie aan met de luchtbuksen. Dat beloofde spannend te worden! Omdat we met 25 mensen waren, werden we opgesplitst in 4 groepen. Aangezien er ook 4 activiteiten waren kwam dat heel goed uit 😉 Deze 4 activiteiten waren: • Luchtgeweer • Klein kaliber 25m • Klein kaliber 50m • Demonstratie groot kaliber (echt indrukwekkend) Na het schieten stond er een heerlijke barbecue klaar voor ons met vlees, salades en heerlijke sauzen. Iedereen heeft heel enthousiast meegedaan en een heel erg leuke avond gehad. Dit uitje is echt voor herhaling vatbaar. Bedankt, Kronkel, voor de organisatie! En SDVV en vrijwilligers bedankt voor de mooie en fijne avond
Precilla Exel uit Almelo heeft geschreven op 18 september 2022 om 10:43
Mijn collega's en ik hebben gisteren een super leuke schietpromotie gehad bij de schietvereniging met aansluitend een BBQ. Was super goed geregeld! Iedereen was erg enthousiast. Zeker een aanrader!
Charles heeft geschreven op 15 juli 2022 om 16:53
Vorige week hebben wij een teamuitje gehad. Alles liep natuurlijk anders dan gepland, maar een vlug telefoontje loste zo een heleboel alweer op. We hebben tijdens het kleiduivenschieten erg veel plezier gehad en ook de demonstraties van andere wapens was erg leuk om te zien. Wij willen dan de vrijwilligers van SDVV bedanken voor de plezierige dag die ze ons gegeven hebben!
Michiel uit Borne heeft geschreven op 29 juni 2022 om 17:29
De vrijgezellendag van Wouter op zaterdag 18 juni 2022 kon niet beter beginnen dan bij SDDV, waar Jan en zijn mannen ons (12 man) een geweldige midddag schietplezier hebben bezorgd. Alles tot in de nopjes geregeld en zeer deskundige en bevlogen uitleg! Iedereen was verrast met het bijzondere schietprogramma en ook de vuurwapendemonstratie was geweldig om mee te maken. We hebben het er nog steeds over! De leuke prijsuitreikings borrel met geweldige bitterballen maakte het helemaal af. Op deze bijzondere plek komen we zeker weer terug. Heren, hartelijk dank en tot snel!
Jacques Koops uit Sleen heeft geschreven op 4 juni 2022 om 06:17
Vrijdagavond 3 juni met de vriendengroep (20 tot 25 jaar) een zeer geslaagde avond gehad. Na goed ontvangst en een korte uitleg zijn we snel begonnen aan het programma. Met 18 man rouleren in groepen van 6 was iedereen continu bezig. Luchtgeweer schieten, klein kaliber en demonstraties van verschillende geweren. Na tijd een goed verzorgde barbecue en biertje. Zeker het aanraden waard! Een enthousiast team van vrijwilligers maakt er een leuke avond van!
Robert-Jan Beldman uit Rijssen heeft geschreven op 25 mei 2022 om 08:12
Op vrijdag 13 mei zijn we met ongeveer 30 personen bij SDVV geweest. De heren hadden een geweldig programma voor ons samengesteld. Het viel zeer in smaak bij iedereen. Erg enthousiaste vrijwilligers die met veel genoegen ons meenamen in de wereld van wapens; van zelf luchtbuks schieten tot demonstraties met zware vuurwapens. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt!
Jori uit Hengelo heeft geschreven op 15 mei 2022 om 18:35
Gisteren echt superdag gehad een middag kleiduif schieten.. alles was super geregeld en zeer vriendelijk ontvangen door de mensen daar.. heren bedankt voor alles
Job Janssen uit Hengelo heeft geschreven op 14 mei 2022 om 22:25
Hartstikke leuke schietpromo gehad! Lekker een middag kleiduif schieten met het productieteam. Daarnaast ook nog een hele mooie demonstratie mogen bijwonen van een aantal wapens waaronder één van mijn favoriete van aller tijden, de Moisin-Nagant. Hartstikke gaaf!
Hans Kers uit Losser heeft geschreven op 2 mei 2022 om 07:06
Vrijdagavond 29 april een hele leuke avond bij de schietvereniging gehad. Een collega nam afscheid en had dit voor een groep collega's georganiseerd. Enthousiaste vrijwilligers legden alles heel duidelijk uit en vertelden leuke weetjes. Hebben daar geschoten met kleinkaliber en lucht. Ook nog een demo gehad door de vrijwilligers met zwaardere wapens. En het was maar goed dat we gehoorbescherming hadden, want de knallen waren heel stevig. Ook nog een warm/koud buffet gehad. Kortom een aanrader om hier met een groep eens naar toe te gaan.
Henkie uit Nijmegen heeft geschreven op 8 december 2021 om 13:53
Het is al even geleden dat ik ben gegaan. Ik was helemaal vergeten een review te schrijven totdat we er laatst het (weer eens) over hadden hoe tof deze ervaring wel niet was! Echt een top avond gehad. Vriendelijke mensen, waaronder ook de vrijwilligers, die daar vanuit hun passie waren om ons te helpen en het een en ander te laten zien! De heren vonden het ook verschrikkelijk dat ze geen diner aan konden bieden, vanwege corona. Maar de rest van de avond maakte dat sowieso helemaal goed!
Giel uit Nijmegen heeft geschreven op 24 oktober 2021 om 12:34
Geweldige ervaring om het eens allemaal gezien/meegemaakt te hebben! Het enthousiasme van de leiding en vrijwilligers was geweldig om naar te luisteren en ze hadden veel kennis van zaken waardoor alle vragen die we hadden beantwoord konden worden! Er werd goed afgesloten met een drankje, bitterballen, kaasjes en worstjes. Al om al een echte aanrader! Dankjewel heren 🙂
Carla heeft geschreven op 3 oktober 2021 om 19:55
Vrijdagmiddag 17 september 2021 was de spanning niet meer te houden bij de werknemers van Dentallas Tandtechniek. Al weken lang was de spanning om te schieten;) Enthousiast werden ze toen ‘smiddags bekend werd waar de activiteiten zouden plaatsvinden. We hebben het als buitengewoon interessant en leerzaam ervaren. Er werd mooi verteld en alles duidelijk uitgelegd door de vrijwilligers. Ook was iedereen onder de indruk van de demonstraties. Uiterst geconcentreerd en fanatiek hebben we met 17 deelnemers mogen schieten. Strijdlustig waren de mannen vol overtuiging dat ze met een medaille naar huis konden. Dit werd een ander verhaal. De 1e prijs was wel een heer maar vlak erna waren toch de dames sterker in het schieten😉 mooie afsluiting met een bbq maakte de avond compleet. Nogmaals dank aan de vrijwilligers en graag tot een volgende keer!
Wilmar Nieuwenhuis uit Almelo heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 11:27
Met een team van het middelbare onderwijs bij SDVV geweest. Het was allemaal perfect geregeld. We zijn gestart met een buffet en aansluitend 3 activiteiten. Wij willen de vrijwilligers bedanken voor de goede organisatie. We komen graag een keer weer!
Henk Wentink uit Wierden heeft geschreven op 1 oktober 2021 om 18:58
Woensdag 22 september team Reclassering ldeH 's Ochtends is het team ontvangen met koffie en zelfgebakken strawberry cheesecake. De kantine was lekker warm. Aangezien er eerst even bij gepraat moest worden begon de workshop 'Djembe' iets later. Wij vonden dit allen erg leuk, maar waren ook wel erg nieuwsgierig naar het middag programma. Nadat Valerie een heerlijke lunchbuffet voor ons klaar had gemaakt, zijn er een aantal een rondje gaan wandelen. 's Middag kwam Jan Zomer met de andere vrijwilligers Freddy, Herman en Jeroen ons het middagprogramma uitleggen. Vervolgens hebben wij een uitleg over het schieten met een luchtgeweer gekregen. Verschillende deelnemers hadden rode koontjes van opwinding. Dit was voor velen toch een nieuwe spannende ervaring. Mede dankzij de uitleg bleek dat met name de dames erg bedreven. Na de competitie had Jan nog een verrassing nl een demonstratie zwart kruit revolver en geweer. Dit was wel een indrukwekkende ervaring, de knallen de rook. Kortom een prachtige demo. Na een drankje was het al tijd voor de BBQ. Deze was ook erg goed verzorgd. Wij hebben bijzonder genoten van de gastvrijheid bij SDVV. Een pluim voor Jan, Valerie, Freddy, Herman en Jeroen.
Onderlinge Motorclub SDVV heeft geschreven op 13 september 2021 om 08:41
Met een aantal SDVV leden die naast de schietsport een andere gezamenlijke hobby delen, motorrijden, hebben we afgelopen zaterdag de 11e september een schitterende dag beleefd. Rond 10.00 uur werden we door Jan Zomer gastvrij ontvangen met koffie en krentenwegge. Uiteraard werd een ieders motor even bewonderd. Schitterend om zo'n diversiteit te zien. Een Indian, twee Harley's, een BMW, KTM, Kawasaki, Yamaha, Piaggio, Goldwing en wellicht ben ik nog een merk vergeten. Om 10.30 zijn we van start gegaan, Hugo had een schitterende route uitgezet die door een stuk Twente, Salland en de Achterhoek ging. Alhoewel het weer de hele week niet veel goeds beloofde voor deze dag kunnen we op 2 buitjes na eigenlijk niet klagen. De eerste koffiestop was op de Lemelerberg, vervolgens een uurtje doorgereden naar Gorssel waar restaurant Loetje helaas geen plek had voor 14 personen (???). We zijn doorgelopen (150 meter verderop) naar Eetcafe de Hoek waar we erg vriendelijk werden ontvangen en een prima lunch hebben genuttigd. Vervolgens door richting de pont bij Dieren waar iedereen zich al op de pont had geïnstalleerd en stond te wachten op een 'Goldwingrijder' en zijn gevolg 😉 Na te zijn aangemeerd op de andere oever van de IJssel hebben we onze rit vervolgd en kwamen om exact 17.00 uur aan bij SDVV. Jan Zomer stond wederom voor ons klaar met de BBQ op bedrijfstemperatuur en een buffet. We hebben genoten van deze dag die rond 19.00 uur eindigde. 2022 gaan we op herhaling.
familieweekend families Bouw en van Nieuwenhuizen uit Putten heeft geschreven op 6 september 2021 om 15:26
Voor de 6e keer op pad met alle mannen van de familie (11 mannen) waarbij we altijd ook een activiteit organiseren. Omdat schieten toch vaak echt een “mannetjes-ding” is hebben we contact opgenomen met SDVV of ze iets voor ons konden beteken. Dit werd zeer enthousiast ontvangen en al heel snel werd er een programma voor ons in elkaar gedraaid! Om 10:30 uur werden we ontvangen met koffie en (uiteraard) een plak krentenwigge en werden we in 2 groepen gesplitst en kon er worden geschoten met (wedstrijd) luchtgeweren. Na een heerlijke en uitstekend verzorgde lunch werd er daarna nog een demonstratie gegeven van verschillende soorten vuurwapens. Tot slot was er nog een heuse prijsuitreiking voor de beste schutters met een gouden, zilveren en bronzen medaille! Uiteraard moest dit gevierd worden met een biertje en was het programma rond 14:30 uur afgelopen. Jan bedankt voor het organiseren en de mooie demonstratie, Valerie bedankt voor het verzorgen van de inwendige mens en Patrick en Michel bedankt voor jullie instructie en begeleiding! We hebben er allemaal enorm van genoten!
Fam. Manting uit WEsterbork heeft geschreven op 20 juli 2021 om 09:33
Op 3 juli zijn wij als familie te gast geweest bij deze schietvereniging. De aanloop was in eerste instantie wel spannend. Langzaam ontdeed Nederland zich enigszins van de corona ellende. Maar als vereniging moest SDVV zich natuurlijk wel houden aan de geldende maatregelen. Gelukkig bleek eind juni de mogelijkheid te bestaan om als groep(je) langs te mogen komen. We werden enthousiast ontvangen door Erwin, Jeroen en Jan. Onder het genot van een kop koffie of thee ktregen we uitleg over de vereniging. Vervolgens begon het avontuur. Beginnend met het klein kaliber eindigden we bij het kleiduiven schieten. Dat bleek moeilijker dan gedacht. Maar aan het eind van de sessie steeg het aantal rake schoten stevig. De begeleiding was geweldig. Duidelijk in de te stellen grenzen (het blijven wapens) maar vooral heel enthousiast . Al met al een geweldige middag. Zeker een aanrader. Vereniging maar vooral Erwin, Jeroen en Jan bedankt.
scouting Nijkerk uit Nijkerk heeft geschreven op 14 september 2020 om 09:31
Superleuke ochtend kleiduivenschieten gehad bij SDVV . Dit als activiteit tijdens ons zomerkamp juli 2020. We zijn leuk ontvangen en kregen goede uitleg. Na wat oefenen gingen we van start. Sommigen waren verrassend goed en anderen konden ze amper raken, maar evengoed allemaal heel veel plezier gehad. Al met al een zeer geslaagde ochtend met aardige mensen van SDVV. En geheel coronaproof, volgens de voorschriften.
Yannick heeft geschreven op 21 februari 2020 om 12:26
Vanuit De Heeren van bURB wil ik nog melden dat we een geweldige middag hebben gehad bij SDVV. Goed ontvangen met een koekje, kopje koffie en uitleg over de middag. De middag schoot zo voorbij! Daarna was er nog een kleine borrel waar we konden na praten over de middag en de winnaars van het luchtbuksschieten bekend werden gemaakt. Mannen bedankt voor de middag!!
Bv Boekweitakkers uit Vroomshoop heeft geschreven op 6 februari 2020 om 18:35
Afgelopen zaterdag was ons jaarlijkse activiteit/borrel dit keer bij de schietvereninging sdvv. We kregen een warm welkom met koffie en lekkers met daarna de nodige uitleg en veiligheidsregels. Aangezien we met een grote koppel mensen waren werden we opgesplits in groepen van 3. Groep 1 luchtbuksschieten Groep 2 klein caliber schieten Groep 3 kreeg een demonstratie te zien van div oude geweren Dit over de avond werden we telkens gewisseld zodat iedereen aanbod kwam in de div groepen. De avond werd afgesloten met een borrel en een prijsuitreiking. Jan en mannen superbedankt voor de leuke en gezellige avond!!! Buurtvereniging boekweitakkers, vroomshoop