Gastenboek

Heb je iets leuks te melden over SDVV? Of gewoon een leuke dag bij ons gehad? Dan lezen we dat graag op deze pagina.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
42 berichten.
Mannenweekend Familie Bouw en van Nieuwenhuizen uit Putten schreef op 13 september 2023 om 12:04
Het eerste weekend van september organiseren we altijd een mannenweekend met onze families. In 2021 waren we al een keer te gast geweest bij SDVV en dat was zo goed bevallen dat er anoniem werd besloten om nogmaals naar Mander af te reizen en wederom de schietvereniging te vragen om een programma voor ons in elkaar te zetten; en dat kunnen ze! Nadat we in de ochtend kleiduiven hadden geschoten en vast hadden ingeschoten met de luchtbuks, werd er na een heerlijk verzorgde lunch ook nog geschoten met klein kaliber en de wedstrijd (om punten!) met de luchtbuks. Tenslotte kregen we nog een demonstratie met allerlei soorten wapens, waarbij het maar goed was dat we allemaal gehoorbescherming droegen, want de knallen waren enorm! Na de prijsuitreiking van het luchtbuks schieten was er nog tijd voor een biertje en konden we wederom met een voldaan gevoel de schietvereniging verlaten! Bedankt voor jullie gastvrijheid en enthousiasme!
Ellis uit Harbrinkhoek schreef op 28 augustus 2023 om 08:56
Op 4 augustus vond de jaarlijkse bouwvakborrel van Noviton Prefab plaats, dit hebben wij mogen houden bij SDVV. Eerst gingen we gezamenlijk met de 35 aanwezige collega's kleiduifschieten en vervolgens hebben we in drie groepen nog verschillende schietactiviteiten uitgevoerd. Tot slot hebben we gezamenlijk een demonstratie gevolgd, echt ontzettend gaaf! Na alle activiteiten hebben we, onder het genot van diverse drankjes, daar gebarbecued, ook georganiseerd door de schietvereniging. Alles was top geregeld en wij hebben ontzettend genoten! Nogmaals bedankt voor deze geweldige dag!
Roy uit Geesteren schreef op 22 juni 2023 om 11:08
Op zaterdag 17 juni hebben we met 27 personen een schietpromotie gedaan bij de SDVV. We zijn in drie groepen uiteen geweest om kennis te maken met verschillende onderdelen. Complimenten voor de dag invulling en de verzorging door de vrijwilligers. Top middag!
Reindrik van Halen Buko uit Gieten schreef op 17 mei 2023 om 10:01
Met een grote groep een schietpromotie gedaan verdeeld in 4 groepjes van alles gedaan. wat een Top dag hebben we gehad en iedereen was enthousiast. Zeker een aanrader! Bedankt voor deze mooie dag!
Nicole van Winsen uit Zwolle schreef op 16 mei 2023 om 10:57
Afgelopen vrijdag waren wij uitgenodigd door onze partner voor een uitje naar de schietvereniging met een barbecue. Na een heerlijke barbecue zijn we in groepen opgedeeld en hebben we mogen genieten van kleiduifschieten, een luchtdruk wedstrijd en een presentatie van historische wapens. Wat hebben we genoten. Hartelijk dank voor alle aanwezigen en vrijwilligers van de club. Wie weet tot ooit.
M Rombout uit Heemstede schreef op 15 mei 2023 om 07:56
Dank voor alle zorgen! Het was een welverzorgde avond met heerlijk eten en een goed programma. Voor iemand die nog nooit heeft geschoten is het erg leuk om naast het schieten ook verhalen te horen waar de wapens vandaan komen, wanneer ze gebruikt werden en wat een wapen uniek maakt. De verschillende onderdelen van luchtbuks schieten, kleiduif schieten tot een demonstratie met bijzondere/historische wapens laat zien dat het niet alleen maar even schieten is. Ik zelf ben een beetje competitief ingesteld en zodoende werd er bij luchtbuks schieten een competitie gehouden. Helaas viel ik niet in de prijzen! Iets over ons, we waren met een groepje van 18-20 man en kennen elkaar van werk. Een goeie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en tegelijkertijd iets spannends te doen.
Hans uit Almelo schreef op 2 april 2023 om 07:14
Zaterdag 1 april hebben mijn collega's en ik een geweldige avond gehad. We vierden daar mijn 25 jarig dienstjubileum. We hebben genoten van een fantastische schietpromotie. En de BBQ daarna? Die was tot in de puntjes verzorgd. Een ieder ging met een volle buik en tevreden naar huis. De vrijwilligers deden goed werk, de lege borden en het gebruikte bestek werden telkens opgehaald en vervangen door schone borden (lekker warm uit de vaarwasser zodat het vlees niet afkoelt) en schoon bestek. Gezellig maar zeer professioneel. Jammer dat ik niet nog eens een 25 jarig jubileum vol kan maken, ik moet maar iets bedenken om nog eens terug te komen. SDVV en vrijwilligers, bedankt voor de gastvrijheid. Groet van Hans en zijn collega's.
Wilmar schreef op 23 maart 2023 om 17:11
Met mijn collega’s een top demo gehad bij sdvv. De vrijwilligers vertellen alles zo enthousiast dat de tijd voorbij vliegt. Toppers ga zo door!
Vriendengroep Texel uit Texel schreef op 19 maart 2023 om 15:15
Met onze vriendengroep van 21 personen zijn we 11 maart op bezoek geweest bij SDVV. We zijn gestart met een lunch, hierna werd onze groep opgedeeld en gingen we in kleinere groepjes verschillende activiteiten doen. Het was al met al een zeer geslaagde middag en voor zowel de mannen als vrouwen waren de activiteiten zeer geslaagd. SDVV is echt een aanrader!
Loes schreef op 15 maart 2023 om 17:26
Op zaterdag 4 maart hebben wij met onze vriendengroep een volle dag mogen doorbrengen bij SDVV. Het was een geslaagde dag. Gedurende de dag hebben we verschillende schiet activiteiten gedaan, waarbij gewisseld werd van wapen. De BBQ op het einde was goed georganiseerd en het was leuk om te zien hoe enthousiast de vrijwilligers en medewerkers over hun sport zijn. Het is wat mij betreft een aanrader!
FTC CC'75 uit Nijverdal schreef op 26 februari 2023 om 13:49
Zaterdag 25 februari was Schietvereniging Almelo de pauze stop van onze clubrit. Ruim 60 fietssporters werden verwelkomd in de kantine met lekkere koffie en krentenwegge. Een rondleiding met boeiende uitleg over de vereniging en schietsport in het algemeen volgde. Er werd niet geschoten dus ik denk dat er daar nog wel een paar voor terugkomen om dat eens te ervaren. SDVV, bedankt voor de goede stop!
Natalie Witzand uit Almelo schreef op 18 februari 2023 om 12:24
Zaterdag 11 februari zijn wij met 14 dames (41 international) bij STVV op bezoek geweest voor een schietclinic. Ik denk dat ik ook kan zeggen namens alle dames dat wij ontzettend genoten hebben. Dat de meesten van ons voor het eerst op een schietbaan hebben gestaan. Uiteindelijk iedereen wel een keer de verschillenden “targets” de heeft geraakt! Dat is toch een super fijn gevoel! De vrijwilligers hebben zeer goed uitleg gegeven, de geweren en kogels waar we gebruik van mochten maken waren super. De drankjes en de bitterballen smaakten heerlijk na de indrukwekkende demonstratie van de geweren uit de prive collectie van drie heren. De geschiedenis en het geluid die samen gaan met het betreffende geweer maakten diepe indruk! Maar goed dat wij gehoorbescherming ophadden! Jammer dat wij niet lang konden na borrelen onder het genot van een bitterballetje (perfect gefrituurd) omdat wij nog een andere activiteit hadden staan. Nogmaals dank en ik weet zeker dat een ieder van ons in haar omgeving gaat vertellen dat een schietpromo bij jullie een ontzettend mooie activiteit is wanneer iemand met een groep iets moet organiseren. Dankjewel voor de Fijne uren bij jullie op de club!
J.Kok uit Enschede schreef op 6 december 2022 om 11:58
Op 1 december hadden wij ons teamuitje. Goede ontvangst met koffie en krentenwegge. Kleiduifschieten , luchtgeweer schieten, klein kaliber was erg leuk om te doen. Leuke demonstraties gehad en daarna genoten van een goede lunch. Al met al een leuke dag gehad met z'n allen.
PV Kronkel uit almelo schreef op 24 november 2022 om 08:22
Vrijdag 18 november was het dan zover…. schieten bij de schietvereniging in Almelo! Rond 17:30 uur verzamelden we ons bij de schietvereniging SDVV in Almelo. Bij binnenkomst kregen we een lekker stuk krentenwegge met koffie. Zo konden onze magen mooi de tijd overbruggen tot de barbecue, die na het schieten plaats zou gaan vinden. De begeleiding stelde zich vervolgens voor, vertelde ons over de schietvereniging (bijv. wanneer deze is opgericht) en legde de regels uit. Daarna kregen we te horen wat ze gingen demonstreren en met welke vuurwapens we later zelf mochten gaan schieten. Ze kondigden zelfs een kleine competitie aan met de luchtbuksen. Dat beloofde spannend te worden! Omdat we met 25 mensen waren, werden we opgesplitst in 4 groepen. Aangezien er ook 4 activiteiten waren kwam dat heel goed uit 😉 Deze 4 activiteiten waren: • Luchtgeweer • Klein kaliber 25m • Klein kaliber 50m • Demonstratie groot kaliber (echt indrukwekkend) Na het schieten stond er een heerlijke barbecue klaar voor ons met vlees, salades en heerlijke sauzen. Iedereen heeft heel enthousiast meegedaan en een heel erg leuke avond gehad. Dit uitje is echt voor herhaling vatbaar. Bedankt, Kronkel, voor de organisatie! En SDVV en vrijwilligers bedankt voor de mooie en fijne avond
Precilla Exel uit Almelo schreef op 18 september 2022 om 10:43
Mijn collega's en ik hebben gisteren een super leuke schietpromotie gehad bij de schietvereniging met aansluitend een BBQ. Was super goed geregeld! Iedereen was erg enthousiast. Zeker een aanrader!
Charles schreef op 15 juli 2022 om 16:53
Vorige week hebben wij een teamuitje gehad. Alles liep natuurlijk anders dan gepland, maar een vlug telefoontje loste zo een heleboel alweer op. We hebben tijdens het kleiduivenschieten erg veel plezier gehad en ook de demonstraties van andere wapens was erg leuk om te zien. Wij willen dan de vrijwilligers van SDVV bedanken voor de plezierige dag die ze ons gegeven hebben!
Michiel uit Borne schreef op 29 juni 2022 om 17:29
De vrijgezellendag van Wouter op zaterdag 18 juni 2022 kon niet beter beginnen dan bij SDDV, waar Jan en zijn mannen ons (12 man) een geweldige midddag schietplezier hebben bezorgd. Alles tot in de nopjes geregeld en zeer deskundige en bevlogen uitleg! Iedereen was verrast met het bijzondere schietprogramma en ook de vuurwapendemonstratie was geweldig om mee te maken. We hebben het er nog steeds over! De leuke prijsuitreikings borrel met geweldige bitterballen maakte het helemaal af. Op deze bijzondere plek komen we zeker weer terug. Heren, hartelijk dank en tot snel!
Jacques Koops uit Sleen schreef op 4 juni 2022 om 06:17
Vrijdagavond 3 juni met de vriendengroep (20 tot 25 jaar) een zeer geslaagde avond gehad. Na goed ontvangst en een korte uitleg zijn we snel begonnen aan het programma. Met 18 man rouleren in groepen van 6 was iedereen continu bezig. Luchtgeweer schieten, klein kaliber en demonstraties van verschillende geweren. Na tijd een goed verzorgde barbecue en biertje. Zeker het aanraden waard! Een enthousiast team van vrijwilligers maakt er een leuke avond van!
Robert-Jan Beldman uit Rijssen schreef op 25 mei 2022 om 08:12
Op vrijdag 13 mei zijn we met ongeveer 30 personen bij SDVV geweest. De heren hadden een geweldig programma voor ons samengesteld. Het viel zeer in smaak bij iedereen. Erg enthousiaste vrijwilligers die met veel genoegen ons meenamen in de wereld van wapens; van zelf luchtbuks schieten tot demonstraties met zware vuurwapens. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt!
Jori uit Hengelo schreef op 15 mei 2022 om 18:35
Gisteren echt superdag gehad een middag kleiduif schieten.. alles was super geregeld en zeer vriendelijk ontvangen door de mensen daar.. heren bedankt voor alles