Ik heb ‘het licht’ gezien!!

Wat een ‘ bak’ licht. Onvoorstelbaar mooi! 200% vooruitgang. Waar heb ik het over? Vanmiddag reed ik heerlijk op de motor samen met mijn vrouw door het Twentse land. Nieuwsgierig geworden door de lovende Whatsapp berichten, over de werkzaamheden bij SDVV ben ik daar maar eens langs gereden.

Wat schetste mijn verbazing? Zelfs op deze zonovergoten Koningsdag waren er nog twee leden (Jos en Albert) aan het klussen. De deur zat uiteraard op slot in verband met de veiligheid, dus snel even Albert gebeld en die kwam al gauw aangerend, helemaal vanaf achter op de 100 meterbaan. Na een hartelijk welkom, op gepaste Corona-afstand natuurlijk, lieten Albert en Jos ons de voortgang van de werkzaamheden zien. De linker 100 meter tunnel is qua verlichting bijna klaar. Wat een gigantisch verschil qua licht met de rechter tunnel. Echt subliem. Op de schietpunten is nu ruim 1500 lumen licht. Dat is ruim 3x zo veel als voordien.

Ik heb het niet kunnen bewonderen maar geloof het direct, er zijn naast deze ‘ upgrades’ nog vele andere zaken de laatste tijd gedaan zoals onder andere het verhelpen van lekkages. Ook met de vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt mogen we ontzettend blij zijn als vereniging.

Dit verslag werd geschreven door een enthousiast medelid en medeschutter.