INFORMATIE AVOND EN TRAINING PRECISIEGEWEER PG100 / PG50

Beste schutters,

Mijn naam is Jürgen Baas en ben sinds augustus j.l. lid geworden bij jullie mooie vereniging SDVV . Als ervaren en gemotiveerde schutter en trainer ( al 30 jaar actief in de schietsport), met name in precisiegeweer schieten, leek het mij een goed idee om hierover een avondje uit te wijden voor jullie.

Momenteel schiet ik de PG100 , maar ook de PG300 in Emmercompascuum en soms zelfs kun je me vinden op de Long Range in Slowakije. Afgelopen jaar stond ik in de PG100 en PG300 Hoofdklasse in de top 10 van Nederland. Het jaar ervoor was ik Nederlands kampioen in de A-klasse.

De nieuwe kaarten voor de PG100 zullen worden gepresenteerd ( ook voor de interne competitie), en de spelregels zullen worden uitgelegd. Op de rechter 100 meter baan  kan er geschoten worden en je krijgt begeleiding. Ook voor de klein kaliber schutters die op de 50 meter willen schieten is deze mogelijkheid er.

Heb je een geweer met kijker en het liefst een tweepoot eronder? Dan kun je mee schieten. Heb je nog geen geweer maar je hebt wel de interesse om er een aan te schaffen om deze sport te willen beoefenen? Dan zien we je graag op Woensdag 20 November vanaf 19:30 uur!

 

Tot dan!!!