Klusdag zaterdag 23 mei erg geslaagd.

Beste mensen,

Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken. Bedanken voor jullie bereidwilligheid tijd ter beschikking van de vereniging te stellen. Bedanken voor jullie inzet bij het klaren van de klussen. Bedanken voor de bijzonder prettige manier waarop alles gegaan is.

1. Het dak van de locatie- Het dak is goed schoongemaakt. Het was een stevige klus, die door een zestal leden perfect is uitgevoerd. Het blijkt dat de staat waarin het dak verkeert, en dat is nu goed zichtbaar- te wensen overlaat. We gaan nu te rade bij de specialisten hoe we dit gaan oplossen.

2. Het dak van het terras is mooi verwijderd. Bovendien is van de gelegenheid gebruik gemaakt om het houtwerk goed in de bijt te zetten. Over een paar weken zullen we weer beroep op jullie moeten doen als de nieuwe platen geleverd zijn. Het ziet er nu al fantastisch uit! Mooi werk!

3. De buitenbar is perfect schoongemaakt. Alle rotzooi is verwijderd. De rest is schoongemaakt en teruggezet. Er is heel veel werk verzet.

4. Toegang naast de kantine en keuken. Deze is weer helemaal toegankelijk gemaakt. De tegels zijn gedeeltelijk nieuw gelegd. We kunnen weer zonder gevaar langs het gebouw. Verder is er een mooi hekwerk geplaatst. Hier is fantastisch werk geleverd.

5. De zone tussen weiland en locatie is door een aantal mensen gereorganiseerd- opgeruimd- gesnoeid en gefatsoeneerd. De aanblik is weer om ” van te genieten” Ook hier is erg veel werk verzet en verdienen de mensen een pluim

Nogmaals allemaal hartstikke bedankt en ik hoop dat jullie het zelf ook een gezellige ochtend hebben gevonden. Ik hoop dat ik in het najaar weer een beroep op jullie mag doen om dan de locatie “Winterklaar” te maken. Tegen die tijd laat ik wel wat van mij horen!

Hartelijke groeten,
namens het bestuur

Jan Bert Moerhuis