Prachtige Hft-zaterdagmiddag op ons royale buitenterrein.

Na een aantal zeer warme zomerdagen hebben we vandaag eindelijk weer even kunnen genieten van enigszins een beetje verkoeling. Dat heeft een hele groep schutters aangegrepen om eens lekker in de buitenlucht te kunnen schieten in ons weiland. Voor velen is het onbekend dat SDVV naast een grote ‘lucht’ baan een 25 meter baan (12 schietpunten) en een 100 meter baan met ook nog eens 12 schietpunten tevens beschikt over een weiland van 8000 m2.

Sinds een aantal maanden maakt een actieve groep vrijwilligers zich hard om hier elke derde zaterdag van de maand een HFT-middag te organiseren. Zo ook vandaag. Het gaat ook steeds beter vooral wat betreft diegene die nog niet zo lang bekend zijn met het HFT schieten. En, ben je er eenmaal besmet met dit virus (absoluut niet gevaarlijk maar wel besmettelijk) dan wil je gewoon vaker de dynamiek van het buiten schieten ervaren. Echt helemaal anders dan indoor.

Wil je graag wat meer weten hoe het er aan toegaat? Klik dan even op deze link of kom gewoon op de derde zaterdag van de maand om 10:00 uur naar SDVV. Aanmelden is niet verplicht maar het is altijd handig dat men weet als je komt dan is er iemand die je ook even te woord kan staan.

Oh ja, belangrijk om te vermelden: een lidmaatschap van SDVV is niet verplicht.