Sluiting SDVV n.a.v. Coronavirus

Het dagelijks bestuur van SDVV heeft besloten per direct de accommodatie en de schietbanen te sluiten tot en met minimaal 31 maart 2020. Deze beslissing heeft te maken met de Coronacrisis en hierin volgen wij het advies van de KNSA en die hierin voorgegaan wordt door de sportkoepel NOC*NSF en het RIVM.

Deze beslissing geldt voor alle activiteiten. Onder alle activiteiten worden verstaan het gebruik van de schietbanen voor wedstrijden, trainingen en trainingen van aspiranten en alle andere niet-noodzakelijke activiteiten in en rond de vereniging.

Het KNSA-bericht hieromtrent kunt u vinden op https://www.knsa.nl/nieuws/archief-2020/gevolgen-coronavirus-voor-de-schietsport/

Het bestuur begrijpt dat dit door sommige leden mogelijk als onprettig wordt ervaren, maar wij staan op het standpunt dat gezien de huidige ontwikkelingen in de optredende crisis wij het belang van ons aller gezondheid laten prevaleren.

Ook voor de KNSA geldt dat alle grote schietsport-evenementen zoals AK’s, DK’s, LKK’s en NK’s en dus ook Schietsport Regionaal per direct zijn opgeschort.