Yes! Per 2 juli gaan we weer open.

Vanaf 2donderdag 2 juli is SDVV weer geopend. Deze heropening is onder voorwaarden, maar toch …..het ziet ernaar uit dat we weer aan de slag kunnen met zijn allen. Maar…. NIET MET ZIJN ALLEN TEGELIJK! Er is wel iets veranderd en dat gaan we u nu stap voor stap uitleggen. Het Bestuur vraagt u zeer dringend dit epistel goed te lezen en mochten er nog vragen zijn

stel ze op info@sdvv.nl

 

 1. Heeft u of iemand uit uw huishouden gezondheidsklachten, BLIJF DAN THUIS en laat u eventueel testen.
 2. Wij schudden geen handen, houden 1,5m onderlinge afstand en hoesten en niezen in de binnenkant van onze elleboog.
 3. Bij binnenkomst ontsmetten we onze handen met de aanwezige handgel op het tafeltje bij de ingang.
 4. U meldt zich aan bij de baancommandant en geeft uw KNSA-pas af, u geeft aan waar u wilt schieten- 100 m – 25 m – of luchtbaan. u krijgt van de BC een baankaart voor een voor u gereserveerd schietpunt. u blijft op dit aangewezen schietpunt.
 5. U schrijft zich volledig in, in het presentieregister. Naast de bekende zaken vult u ook in hoe laat u aangekomen bent en het nummer van het schietpunt, dat u van de BC heeft ontvangen.
 6. Betalingen doen we bij voorkeur per pin. Contante betalingen blijven mogelijk en in dat geval legt u het geld op de balie.
 7. Door het Covid-19 virus hebben we onze capaciteit aan schietpunten drastisch
 8. moeten verminderen. Er zijn 6 schietpunten op de 100 m, en 6 schietpunten op de 25 m baan en 6 schietpunten op de luchtbaan beschikbaar. HIER MAG NIETS AAN GEWIJZIGD WORDEN!
 9. De openstelling voor leden is verdeeld in twee blokken:
  1. Op ma- en do avond van 19:00 tot 20:30 en van 21:00 tot 22:30
  2. Op zondagmorgen van 09:00 tot 10:30 en van 11:00 tot 12:30

  Omdat het totale aantal schietpunten is gehalveerd en we ervan uitgaan dat alle leden staan te springen om weer te beginnen, hebben we deze maatregel genomen. De training voor aspiranten wordt hervat op het moment dat de SDVV-trainers hun vervolgcursus “ Trainen op 1,5 m” hebben afgerond. De aspirant-leden krijgen daar bericht over. uiteraard mogen zij wel op verenigingsavonden gebruik maken van de banen onder dezelfde condities als de leden van SDVV. Iedere schutter, die de baan verlaat moet zijn schietpunt ontsmetten. Speciale aandacht daarbij verdienen de contactpunten. (Bv. De transporten enz) Ontsmettingsmateriaal is in de tunnel aanwezig. Wapens mogen hiermee NIET ontsmet worden.
  <start=”10″>

 10. De baancommandant draagt zorg voor de ontsmetting van uitgeleende verenigingswapens.
 11. U meldt zich af bij de baancommandant – u ontvangt uw stempel en u vult de vertrek tijd in op het presentieregister. Houdt hier aub strikt de hand aan! Het bestuur wil exact weten waar u op de baan gestaan hebt en hoe lang. Op die manier kunnen we bij eventuele besmettingen de betrokkenen waarschuwen.
 12. De kantine is dan ook weer geopend. De inrichting is Coronaproof gemaakt en wij verzoeken u heel dringend NIET met stoelen en tafels te slepen! Er is weer tijd voor een gezellige ontmoeting met een glaasje en een praatje.
 13. Wij zijn heel blij, dat u er weer was! Hopelijk tot een volgende keer!

 

NEEM UW EIGEN BALLPOINT MEE NAAR DE BAAN OM IN TE SCHRIJVEN!!

VOLG DE RIVM RICHTLIJNEN ZONDER DISCUSSIES, WIJ HEBBEN ZE NIET GEMAAKT!

ALLEEN GEZAMENLIJK VERSLAAN WE HET COVID-19 VIRUS

 

Het Bestuur van SDVV

info@sdvv.nl