Vraag & Aanbod

Heb je iets te verkopen? Of ben je op zoek naar dat ene speciale artikel? Geef dan een korte omschrijving door aan de webmaster van hetgeen je te verkopen hebt of wat je zoekt, de vraagprijs en je contactgegevens. Hij zal jouw vraag of aanbod zo snel mogelijk op de website van SDVV plaatsen.

Er zijn wel een paar spelregels:
  • Advertenties moeten jacht en/of schietsport gerelateerd zijn.
  • Illegale handel wordt niet geplaatst!
  • Is jouw artikel verkocht of heb je het reeds elders gevonden meld dit dan ook even dan kan het artikel verwijderd worden.
  • SDVV en webmaster zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de gevraagde en te verkopen artikelen en spelen ook geen rol tussen koper en verkoper.

2 Elementen   «1»

AfbeeldingTitelAuteurPrijs
Air Arms S400 xtra Fac + Kijker
Dit geweer is incl.: Kijker merk Nikko Sterling Nightfighter. Een foudraal die ook als ligmat te gebruiken is. 5 volle doosjes 5,5 mm Diabolo pellets en een halfvolle. Een vulfles, deze moet nog wel gekeurd worden. Wapen is ook uitemate geschikt voor (H)Ft. Kan zo naar 16 joule worden teruggezet. Via onderstaande link kunt u extrafoto\'s bekijken. https://www.wapenadvertenties.nl/luchtwapens/geweren/41055/air-arms-s400-te-koop-in-perfecte-staat

Aanbieder/Vrager
wilma@rjkreijkes.com
900.00
Wilt u ruimte op uw verlof en snel uw wapen verkopen?
Neem dan contact op met: SEM Schietsport Pastoor Ossestraat 9 Bornerbroek Openingstijden: Donderdag van 19:00 - 21:00 Vrijdag van 13:30 - 17:00 Zaterdag van 09:00 - 16:00 www.semschietsport.nl

Aanbieder/Vrager
info@semschietsport.nl
NVT
2 Elementen   «1»